Свіжообсмажена кава в зернах Бурунді А

 Істинно африканська високогірна кава з характером.

 Це сорт чудової якості, міцний, з приємною кислинкою і унікальним післясмаком чаю, червоних ягід та шоколаду. Цінується Бурундійська кава за її яскравий аромат, багатий специфічний смак, міцність, насиченість і чудову винну кислинку.

Детальніше

125,00 ₴

Опис

Свіжообсмажена кава в зернах арабіка Бурунді Burundi А.

 

Висота зростання: 1650-1750 м. н.р.м.

Спосіб обробки: Cухий

Cорт: Bourbon

Кислотність - середня (лимон / лайм)

Смакові ноти: шоколад, чай, червоні ягоди

Аромат: інтенсивний

Тіло напою: міцне, густе.

   При бельгійському правлінні фермери Бурунді були змушені вирощувати певну кількість кавових дерев на кожній дільниці, звичайно ж, отримуючи натомість дуже мало грошей і ніякого визнання за свою роботу. Коли в 1960-х роках країна здобула незалежність, кавовий сектор (серед інших) був приватизований,та позбавлений урядового контролю, за винятком випадків, коли це було необхідно для досліджень або стабілізації цін. Примус до вирощування кави залишив за собою погану репутацію, що призвело до втрати популярності; якість зерна знизилося, а кавові дерева були залишені без нагляду або знищені.

   Після вибуху громадянської війни 1990-х років і майже повного спустошення економіки країни, вирощування кави в зернах поступово перетворилося в один з напрямків аграрного сектора і відповідно збільшення притоку іноземної валюти. У першому десятилітті 2000-х років, багато в чому завдяки успіху сусідній Руанди у відновленні економіки за допомогою вирощування кави в зернах, в кавовій промисловості Бурунді стало спостерігатися зростання інвестицій. Здоровий баланс між приватними і державними кавовими компаніями і підприємствами створив більше можливостей для економічної стабільності і допоміг Бурунді утвердитися в якості розвиваючоїся африканської країни, яка вирощує каву, незважаючи на її невеликий розмір і бурхливу історію.

   Кавові зерна в Бурунді прийнято обробляти вологим методом, щоб надати їм більш виразний аромат. Але так само є ексклюзивні сорти кави в зернах які обробляються сухим методом або методом honey.

   Даний сорт кави в зернах особливо чутливий до різних способів заварки і помолу. Цей африканський «хамелеон» по-різному розкриває свої таємниці в залежності від того, в чому ви його заварили - турці, френч-пресі або каво-машині.

   Арабіка Бурунді - кава з «характером», чудової якості, міцна, з приємною кислинкою і унікальним післясмаком. Бурундійську каву цінують у багатьох країнах світу за її яскравий аромат, багатий специфічний шоколадний смак, міцність, насиченість і чудову винну кислинку. Істинно африканська кава з високогірних плантацій.

У нашому інтернет-магазині Ви можете купити свіжообсмажену каву в зернах арабіка, на ваше прохання ми виконаємо безкоштовно помол кави під різні види приготування (еспресо, турка, френч-прес).

 Наша кава в зернах упаковується в 4-х шарову сертифіковану упаковку в варіації 100 гр., 250 гр., 500 гр., і 1000 гр., яка оснащена оснащена зіплоком (для довшого збереження якості кави та зручного використання) і запаюванням.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

11 other products in the same category: