Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Колумбія Супремо купити

Кава Колумбія Supremo Cafe Sofia

 Супремо - колумбійська кава в зернах арабіка з гірського хребта Колумбії в західній частині Анд.
Це добре збалансована кава з фруктовими і цитрусовими нотами, які властиві якісній колумбійській каві. Смак в чашці: добре збалансована кава з легкою кислинкою і  нотами зеленого яблука, цитрусових та cтиглих ягід. Гарне тіло, м'який аромат, післясмак іриски. 

Детальніше

230,00 ₴

  • 100 гр
  • 250 гр
  • 500 гр
  • 1 кг

Опис


 Свіжообсмажена кава в зернах арабіка Колумбія Супремо "Colombia Supremo Cafe Sofia"

 

Країна: Колумбія

Регіон: Antioquia 

Департамент: Risaralda and Valle

Висота зростання: 1500+ метрів над рівнем моря.

Процес обробки зерна: Митий

Підвид арабіки: Caturra, Castillo

Скрін (розмір зерна): 19-20 (великий)

Рекомендуємо приготування: Еспрессо, пуровер, аеропресс.

   При заварюванні в чашці, за технологією міжнародного капінга, напій характеризується: хорошим балансом з легкою фруктовою кислинкою і нотами зеленого яблука, цитрусових та cтиглих ягід. Гарне тіло. М'який аромат. Післясмак іриски . Гарне тіло напою. Аромат м'який. Соковитий, тягучий смаковий букет. 

      «Supremo» (супремо) - колумбійська кава в зернах, виду арабіка, з гірського хребта Колумбії в західній частині Анд. Це добре збалансована кава з фруктовими і цитрусовими нотами, як і властиво якісній колумбійській каві, має повне тіло. При екстракції в еспресо ви повинні отримати більше тіла з присмаком какао і іриски, а з більш повільними методами екстракції, ви виявите більше фруктових, цитрусових нот.

   Основний урожай зерен колумбійської арабіки збирається у другому семестрі, з жовтня по листопад. «Мітака» або вторинний урожай зерен колумбійської арабіки збирається в першому семестрі з березня по квітень. Виробники самостійно обробляють кавові ягоди арабіки способом митої обробки. Пергамент сушать на патіо або в сушарках, в залежності від погодних умов.

    Регіон може похвалитися ідеальними умовами для вирощування кави, завдяки центральним і західним гірським хребтам (кордильєрам), які перетинають департамент. Як і в багатьох районах Колумбії, справжньому потенціалу Антіокії потрібен був час, щоб повністю реалізуватися. Довгий час регіон був затьмарений заворушеннями та насильством, що перешкоджало доступу до виробників кави. Завдяки нещодавнім спробам змінити імідж і фокус регіону та його столиці Медельїн, Антіокія починає усвідомлювати свій потенціал.

   Колумбійська кава в зернах, виду арабіка, має репутацію одного з кращих сортів кави в світі. З початку 19 століття Колумбія вирощує і експортує зерна кави, виду арабіка, відому своїм повним тілом, яскравою кислотністю і багатим післясмаком. Величезне розширення області, що підходить для вирощування кави і конкретної кліматичної системи країни, робить Колумбію другою за величиною країною-виробником кави в зернах арабіка в світі. Оскільки зерна кави збирають круглий рік, з двома піковими врожаями, розкиданими по різних кавовим регіонах, свіжий колумбійська кава доступна протягом всього року.

    

У нашому інтернет-магазині Ви можете купити свіжообжарену каву в зернах арабіка, на ваше прохання ми виконаємо безкоштовно помол кави під різні види приготування (еспресо, турка, френч-прес).

 Наша кава в зернах упаковується в 4-х шарову сертифіковану упаковку в варіації 100 гр., 250 гр., 500 гр., і 1000 гр., яка оснащена зіплоком (для довшого збереження якості кави та зручного використання) і запаюванням.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

11 other products in the same category: