Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Домінікана Окоа купити

Кава Домінікана Окоа

   Екзотична кава з Карибського регіону, а саме з Домініканської Республіки, занурить Вас у світ пальм, конкістадорів, рому та піратів.

У чашці переважають:

   - смакові ноти: печене яблуко, цитрус, карамель, шоколад;

   - аромат: ноти какао-бобів, та тютюну.

Детальніше

265,00 ₴

  • 100 гр
  • 250 гр
  • 500 гр
  • 1 кг

Опис

Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Домінікана Окоа (Dominican Republic Ocoa)

Країна: Домініканська Республіка

Регіон: San José de Ocoa

Ферма: Ibonna

Висота вирощування: 1000+ м. над рівнем моря.

Обробка: Мита

Сорт арабіки: Caturra, Catuaí-Obta, Lempira, Cuscatleco

Оцінка по SCA: 83

Рекомендований метод приготування:еспресо, фільтр, чашка.

 

У чашці, звареній по технології бразильського капінгу, переважають:

   - смакові ноти: печене яблуко, цитрус, карамель, шоколад;

   - аромат: ноти какао-бобів, та тютюну.

   Має м’який та насичений смак з гарним балансом, легкою лимонною кислинкою і середнім тілом, з нотами карамелі і шоколаду.

   Цей красивий карибський острів таїть у собі трьохсот-річну кавову спадщину.

З тмг часів, як кава була завезена до Домініканської Республіки, в 1715 році, карибський острів «Еспаньола» отримав багату кавову історію.

   Кава вирощується переважно дрібними фермерами в гірських хребтах Сібао, Бані, Азуа, Окоа, Бараона і Хункаліто на висоті від 600 до 1450 метрів над рівнем моря.

   За останні десятиліття кількість фермерів, які вирощують каву, суттєво скоротилася, але виробництво кави залишилося стабільним, оскільки сучасне сільське господарство підвищило свою продуктивність. Незважаючи на невелику площу, Домініканська Республіка має оптимальні кліматичні умови для вирощування кави.

   Поки що, цукрова тростина залишається основною «товарною культурою» Республіки, але кава та какао стали набагато помітнішими на ринку експорту. Більша частина кави, що вирощується в країні, - це арабіка, яка має відносно м'який смак, низьку або середню кислотність, багатий аромат і післясмак карамелі, какао та шоколаду.

   У 1988 році Ульріх Балтенсбергер, родом із Швейцарії, приїхав на цей острів із твердим наміром створити родючу кавову плантацію. Так і сталося. Він придбав 93 гектари землі в Центральних Кордильєрах, в провінції Окоа, і завдяки чудовій якості грунту та ідеальному мікроклімату, він зумів досягти успіху у виробництві кави та здійснити свою мрію.

Сьогодні його син Самуель разом із дружиною Аною та сином Тіаго управляють цією сімейною фермою під назвою Ibonna. З моменту свого заснування ферма Ibonna завжди була місцем, де біологічна різноманітність, екологічні методи та високі соціальні стандарти відігравали ключову роль. Дерева, що забезпечують тінь кавових культур, і належні методи іригації, у свою чергу, гарантують «острівній каві» стабільну врожайність та високу органолептичну якість.

   Завдяки династії Ульріхів, домініканська кава набула стабільного, збалансованого і м’якого смаку, з легкою лимонною кислотністю та середнім тілом з нотками шоколаду та карамелі.

   Цей сорт ідеально підходить як для приготування у великій чашці фільтр кави, так і в маленькому італійському еспресо. Не відмовляйте собі у подорожі до раю.

   У нашому інтернет-магазині Ви можете купити свіжообмажену каву в зернах арабіка, на ваше прохання ми виконаємо безкоштовно помел кави під різні види приготування (еспресо, турка, френч-прес).

   Наша кава в зернах упаковується в 4-х шарову сертифіковану упаковку в варіації 100 гр., 250 гр., 500 гр., і 1000 гр., Яка оснащена зіплоком (для довшого збереження якості кави та зручного використання) і запаюванням.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

15 other products in the same category: