Ми, команда «Caffissimo», смажимо каву, варимо каву, п'ємо її з великим задоволенням, і хотіли б поділитися нашою любов'ю з Вами!
ЯК МИ ЦЕ РОБИМО
Наша компанія є членом Европейської Асоціації Кави Спешиаліті (SCAE). Наші обсмажувачі кави постійно підвищують свою майстерність, та пройшли навчання в Інституті кави Іспанії Fundación Iecafé - Instituto Español de Café.
Ми обсмажуємо каву по унікальним, класичним технологіям, а саме, традиційним повільним методом, з використанням тільки якісних газових ростерів, і якісних кавових зерен, ступінь обсмаження середня (medium city roast), що в комплексі дозволяє найбільш якісно розкрити смак.
Зерна зеленої кави ми закуповуємо тільки у перевірених, провідних світових постачальників. Наші моносорти ретельно відібрані, а купажі професійно складені, щоб дарувати нашим клієнтам максимальне задоволення від кожної чашки свіжеобсмаженої кави.
Кава обсмажуємо безпосередньо під замовника, щоб вона завжди була максимально свіжою. Ми не смажимо каву «про запас». Ми хочемо донести до наших клієнтів найсвіжіший і якісний товар. Наша свіжообжарена кава смажиться невеликими партіями і відпочиває дві доби перед фасуванням.
УПАКОВКА
Пакується кава «Caffissimo» в сучасну упаковку з одностороннім дегазуючим клапаном, для випуску газів, що виділяються з зерна після обсмажування.
Для зручності і максимально якісного зберігання, пакети так само обладнані зіп-застібкою - забудьте про прищіпки, затискачі і скріпки.
НАШ ДЕВІЗ
Любіть себе і пийте тільки свіжеобсмажену каву.
І кожен день буде переможним з кавою «Caffissimo».