Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Ефіопія Uraga honey купити

Кава Ефіопія Uraga Lecho

   Uraga Lecho – Це кава відома своїми фруктовими та квітковими нотками.  Кава має виразний фруктовий профіль з відтінками бергамоту та цитрусових, що робить іі однією з відомих сортів спешіалті кави з Ефіопії

Детальніше

375,00 ₴

  • 100 гр
  • 250 гр
  • 500 гр
  • 1 кг

Опис

Кава в зернах арабіка Ефіопія Uraga Lecho

Країна: Ефіопія

Врожай: 2023-2024

Регіон: Oromia

Якість: Grade 1

Зона: Guji

Округ: Uraga

Станція обробки: ABDI JIBRIL

Збір врожаю: листопад - лютий

Метод обробки: Honey (анаеробний)

Різновид: 74100, 74112

Оцінка SCA: 87,25

Висота зростання: 2100 - 2350 м.н.р.м.

В чашці: бергамот, темний виноград, карамель

 

   Uraga Lecho – Це кава відома своїми фруктовими та квітковими нотками.  Вона вирощується на висоті близько 2000 метрів. Кава має виразний фруктовий профіль з відтінками бергамоту та цитрусових, що робить іі однією з відомих сортів спешіалті кави з Ефіопії
   ПРО РЕГІОН URAGA Це зерно походить із плантацій зони Guji південного регіону Oromia, що вважаться батьківщиною кави. Він має ідеальні умови для вирощування арабіки: значні висоти (понад 1500 м.); багаті, добре дреновані ґрунти (в основному вулканічні), що майже не потребують додаткових добрив; високогірний тропічний клімат із 1500–2500 мм опадів протягом дев’ятимісячного періоду та оптимальними температурами від 15 до 24°C. За останні 60 років швидкий комерційний та культурний розвиток перетворив Guji на унікальну кавову зону, яка з 2002 стала окремою адміністративною одиницею. Кава звідси представляє характерний терруар, який відрізняє її від іншого зерна регіону Oromia. Округ Uraga вважається одним з найвисокогірніших у Ефіопії. Фермери в Лечо мають плантації в середньому не більше 2-3 га, які передаються з покоління в покоління.
   ABDI JIBRIL Uraga Lecho ETHIOPIA Станція Lecho холдингу Tracon названа на честь її управляючого - Abdi Jibril. Щоб краще зосередитися на якості, тут виготовляють тільки каву митої та honey обробки. Станція приймає каву від понад 400 фермерів, що в сезоні 2023-24 рр. становило приблизно 850 000 кг кавових вишень.
    Метод обробки Honey передбачає часткове збереження м’якоті кавових ягід під час просушування зерна, що створює каву з багатим і збалансованим смаком, часто з нотами карамелі, меду, червоних солодких фруктів та легкими цитрусовими відтінками. Обробка honey поєднує в собі легку солодкість кави сухої обробки  та чистоту смаку кави митої обробки.