Свіжеобсмажена кава в зернах Танзанія АА Кіліманджаро

  

   Основні характерні риси даної кави в зернах: насичений напій з оксамитовою структурою і тонким відтінком чорної смородини. В ароматі - ноти темних ягід. М'який, солодкуватий, шоколадний присмак.

Детальніше

140,00 ₴

Опис

Свіжообсмажена кава в зернах арабіка Танзанія АА Кіліманджаро (Tanzania AA Kilimanjaro)

Регіон: Гора Кіліманжаро

Висота зростання: 1350-1550 м.н.р.м.

Спосіб обробки кавового зерна: Митий

Cорт: Bourbon, Kent

Збір врожаю кави: Листопад-грудень

Кислотність - збалансована

Смак: насичений, багатий, з відтінками шоколаду і цитрусових фруктів

Післясмак: грейпфрут

Аромат: інтенсивний

Рекомендоване приготування: Еспрессо, турка, френч-прес

 

   Зерна кави були завезені в Танзанію французькими місіонерами в 1890-х роках і висаджені в районі гори Кіліманджаро. Це був сорт кави Бурбон, який був пізніше завезений і в Кенію, а сорт кави Кент, що відбувається з Майсур в Індії, був завезений і висаджений в 1920-х роках.

   В цілому, виробництво кави в зернах у дрібних фермерів вкрай низьке. Багато дерев надзвичайно старі і не завжди можуть дати хороший урожай, але в цілому багато можна зробити за допомогою правильної обрізки, мульчування і зрошення. Також вплив на смак кави в зернах надає грунт, на півночі він в основному вулканічний і сповнений мінералів, а грунт на півдні багатий і родючий. Середнє виробництво зеленої кави з дрібного господарства зазвичай становить 200 кг зеленої кави в зернах на гектар, а в господарствах - близько 1000 кг зеленої кави в зернах на гектар. Ферми також в даний час відчувають труднощі через посуху і нестачу води. Більшість виробників на півночі залежать від рясного зрошення, щоб отримати хороший урожай, а також вода необхідна для обробки зерна. У багатьох фермах є свердловини, також фермери будують греблі і водосховища, щоб забезпечити достатню кількість води для зрошення плантацій кави в зернах і збору врожаю.

   Кава в зернах Танзанія АА Кіліманжаро - африканська арабіка високого класу, вирощена на вулканічних схилах величної гори Кілліманжаро.

   Зернова кава зі схилів Кіліманджаро користується високим попитом на світовому ринку і за смаком нагадує кенійські сорти, але з більш ніжним і легким смаком і меншою кислотністю. Понад 90 відсотків експортованої кави вирощується на дрібних фермах, де практично не застосовуються агрохімічні добрива.

   Ручний збір, волога обробка, ручне сортування зерна, сушка під сонцем гарантують високу якість кавових зерен. Основні характерні риси даної кави в зернах: насичений напій з оксамитовою структурою і тонким відтінком чорної смородини. В ароматі - ноти темних ягід. М'який, солодкуватий, шоколадний присмак.

     

    У нашому інтернет-магазині Ви можете купити свіжеобжарену каву в зернах арабіка, на ваше прохання ми виконаємо безкоштовно помел кави під різні види приготування (еспресо, турка, френч-прес).

 Наша кава в зернах упаковується в 4-х шарову сертифіковану упаковку в варіації 100 гр., 250 гр., 500 гр., і 1000 гр., яка оснащена оснащена зіплоком (для довшого збереження якості кави та зручного використання) і запаюванням.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

11 other products in the same category: