Самий відомий сорт кави з Бразилії. Смак м'який, рівний, гармонійний, з...
Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Бразилія Жовтий Бурбон (Yellow...
Даний сорт кави народжений на оповитих густими туманами схилах Анд і...
Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Ефіопія Сідамо грейд 4. Спосіб...
«Supremo» (Супремо) - колумбійська кава в зернах арабіка з гірського...
Купаж складається з двох сортів арабіки та одного сорту робусти. Смак...
Свіжеобсмажена кава в зернах виду арабіка, країна походження - Гватемала. Регіон: Huehuetenango. Висота зростання 1500 м. над рівнем моря. Процес обробки: Митий. Оцінка SCA - 83 бали. Смак в чашці: темний шоколад, горіхи, ноти полуниці та сливи. Середня кислотність, густе кремове тіло, збалансований букет. Приємні фруктові ноти полуниці та сливи в... Свіжеобсмажена кава в зернах виду...
Honduras SHG EP - кава в зернах арабіка з Гондурасу. Зерна цієї кави вирощуються на висоті 1350+ метрів над рівнем моря, зібрані і відсортовані вручну. При заварюванні в чашці, за технологією міжнародного каппінгу, кава з країни Гондурас характеризується: м'яким ароматом з готами ванілі та горіхів, збалансованим тілом, смаковими нотами темного... Honduras SHG EP - кава в зернах...
Просто додайте цю каву до Вашого замовлення, і вона поїде до наших ВОЇНІВ на передову Просто додайте цю каву до Вашого...
Екзотична кава з Карибського регіону, а саме з Домініканської Республіки, занурить Вас у світ пальм, конкістадорів, рому та піратів. У чашці переважають: - смакові ноти: печене яблуко, цитрус, карамель, шоколад; - аромат: ноти какао-бобів, та тютюну. Екзотична кава з Карибського...
☕Зерна цієї кави мають насичений фруктовий профіль, виділяючись яскравими нотками стиглих ягід, фруктів і цитрусових. Аромат кави чудово збалансований, з легкими відтінками квіткових та винних відтінків. Кожна чаша цієї кави в зернах стає справжньою подорожжю у світ витончених смаків та ароматів, приносячи задоволення та радість істинним поціновувачам кави. ☕Зерна цієї кави мають насичений...
Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Ефіопія Джимма (Ethiopia Djimmah). Даний сорт має досить високий вміст кофеїну і цінується за багатий смак з оксамитовою гіркуватістю, низькою кислотністю і густим присмаком горіхів та чорносливу. Володіє яскраво вираженим, стійким ароматом. Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка...
Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Ефіопія Сідамо грейд 2. Спосіб обробки зерна - митий. Кавові зерна Сидамо грейд 2, високої якості, з унікальним, тонким фруктовим ароматом і ароматом спецій (бергамот, ваніль). Смак з ідеальною фруктовою (чорничною) кислинкою, приємною гіркуватістю і різноманітністю солодких відтінків. Напій має приємний післясмак з... Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка...
Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Ефіопія Сідамо грейд 4. Спосіб обробки зерна - сухий. Відноситься до насичений, міцних сортів кави. Смак з інтенсивною гіркуватістю і різноманітністю солодких відтінків. Аромат сильний, з нотами фруктів (чорниця) і спецій (ваніль, какао). Напій має довгий післясмак з відтінками смаженого хліба, какао та горіхів. Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка...
Даний сорт кави Ефіопії Грейду 2, з регіону Сидама, є декофеїнізованим з застосуванням процесу Swiss Water Process, без використання хімічних інгредієнтів, та має фруктовий, соковитий смаковий профіль з нотами ягід тацитрусових. Кава має яскраво виражений, стійкий аромат. Даний сорт кави Ефіопії Грейду 2,...
Ця кенійська кава у зернах є класичним представником кави з цього регіону. В її смакових характеристиках переважають: фруктовість, ноти ревіню, ананасу та темних ягід. Тіло: бархатисте, щільне, округле. Післясмак: тривалий та солодкий. Аромат: ягідні відтінки, що переходять у квітковий букет. Ця кенійська кава у зернах є...
Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Колумбія Супремо, без кофеїну. Кава високої якості, з великим зерном. Смак оксамитовий, солодкуватий, з невеликою кислинкою фруктового вина. Багатий букет смакових відтінків. Підходить для приготування різними способами. Частка кофеїну в ньому не більше 0,3% в перерахунку на суху речовину. Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка...
«Supremo» (Супремо) - колумбійська кава в зернах арабіка з гірського хребта Колумбії в західній частині Анд. Зерна цієї колумбійської кави не дуже поширені. Смак в чашці: добре збалансована кава з легкою виноградною кислинкою і солодкими нотами кісточкових фруктів. Гарне тіло. М'який аромат. Соковитий, тягучий смаковий букет. Післясмак іриски. «Supremo» (Супремо) - колумбійська...
Кава з Папуа — Нової Гвінеї, особливо сорт Сігрі, відома своєю унікальною походженням та витонченим смаком. Сігрі зростає в гірських районах, де сприятливі кліматичні умови та родючі ґрунти створюють ідеальне середовище для вирощування кавових дерев. Смак: чорний чай, цитрусові, запечене яблуко, шоколад. Інтенсивний аромат з нотами прянощів і тривалим... Кава з Папуа — Нової Гвінеї,...
Даний сорт кави народжений на оповитих густими туманами схилах Анд і має особливий характер: м'який, збалансований смак з приємною фруктовою солодкістю. Тонкий, ніжний аромат. Майже повна відсутність гіркоти і шовковиста солодкість темного винограду. У чашці Ви відчуєте квіткові ноти, а також ноти какао і карамелі. Даний сорт кави народжений на...
Свіжеобсмажена кава в зернах робуста В'єтнам блакитний дракон. Спосіб обробки зерна - митий. Насичений аромат і смак з переважанням горіхових відтінків, присмаком прянощів і спецій. Напій виходить з майже відсутньою кислотністю і делікатною гіркотою. Свіжеобсмажена кава в зернах робуста...
Свіжеобсмажена кава в зернах робуста Уганда має насичений, міцний, гіркуватий смак з терпко-в'язким смаком. Кислотність - помірна, аромат - слабовираженний. Даний сорт кави часто використовується як матеріал для створення еспресо купажів. Радимо цей сорт любителям дуже міцної кави. Свіжеобсмажена кава в зернах робуста...
Ця кава є класичним представником руандійської кави в зернах, характеризується чистим смаковим профілем з нотами сухофруктів, апельсину, меду та горіхів, низькою кислотністю, насиченим тілом і тривалим післясмаком. Ця кава є класичним представником...
Сальвадор славиться своєю кавою в світі, і SHG EP є одним з найвищих класів якості вирощуваної тут кави. Кавові зерна SHG EP вирощуються на висоті близько 1200-1700 метрів над рівнем моря, що створює ідеальні умови для вирощування високоякісної кави. Смаковий профіль: переважають ноти молочний шоколаду, фундуку, зеленого винограду, сухофруктів. Сальвадор славиться своєю кавою в...
☕Даний сорт кави цікавий своїм методом обробки, а саме методом Honey (медовим), що є рідкісним методом обробки серед фермерів з Сальвадору. В смаку кави відчуваються ноти кураги, інжиру, сливи та шоколаду. Кава має низьку кислотність та насичене оксамитове тіло. ☕Даний сорт кави цікавий своїм...
Основні характерні риси даної кави в зернах: насичений напій з оксамитовою структурою і тонким відтінком чорної смородини. В ароматі - ноти темних ягід. М'який, солодкуватий, шоколадний присмак. Основні характерні риси даної...