КСвіжеобсмажена кава в зернах Колумбія Супремо Café Sofia

 «La Sofia Supremo» (Супремо) - колумбійська кава в зернах арабіка з гірського хребта Колумбії в західній частині Анд.

  Зерна цієї колумбійської кави не дуже поширені. Смак в чашці: добре збалансована кава з легкою цитрусовою кислинкою і солодкими фруктовими нотами. Гарне тіло. М'який аромат. Соковитий, тягучий смаковий букет. Післясмак какао і іриски. 

Детальніше

100,00 ₴

Опис

Свіжообсмажена кава в зернах арабіка Columbia Supremo, Café Sofia

 

Виробники: 30 дрібних колумбійських фермерів.

Підвид арабіки: Castillo.

Скрін зерна: 19-20.

Регіон: Товариства поблизу Belén de Umbría в муніципалітеті Risaralda, Колумбія.

Урожай: жовтень-листопад | березень квітень.

Висота зростання: 1525+ метрів над рівнем моря.

Процес обробки зерна: Митий.

Рекомендуємо приготування: Еспрессо, пуровер, аеропресс.

 

   При заварюванні в чашці, за технологією міжнародного капінга, напій характеризується: хорошим балансом з легкою цитрусовою кислинкою і солодкими фруктовими нотами, хорошим тілом. Аромат м'який. Соковитий, тягучий смаковий букет. Післясмак какао і іриски.

   Зерна цієї кави, виду арабіка, вирощуються приблизно 30-ю невеликими виробниками кави з громади поблизу Белен-де-Умбрії в Департаменті Різаралда в Колумбії. Муніципалітет розташований на висоті 1500 метрів над рівнем моря, де середня температура залишається постійною 20 ° C цілий рік. Середній розмір кожної ферми становить від дев'яти до п'ятнадцяти акрів. Крім зерен арабіки, фермери також вирощують банани та ананаси. Основним підвидом арабіки Supremo Sofía, є зерна Castillo, і велика частина цього врожаю припадає на час з квітня по серпень.

   «La Sofia Supremo» (супремо) - колумбійська кава в зернах, виду арабіка, з гірського хребта Колумбії в західній частині Анд. Це добре збалансована кава з фруктовими і цитрусовими нотами, як і властиво якісній колумбійській каві, має повне тіло. При екстракції в еспресо ви повинні отримати більше тіла з присмаком какао і іриски, а з більш повільними методами екстракції, ви виявите більше фруктових, цитрусових нот.

   Основний урожай зерен колумбійської арабіки збирається у другому семестрі, з жовтня по листопад. «Мітака» або вторинний урожай зерен колумбійської арабіки збирається в першому семестрі з березня по квітень. Belén de Umbría входить в число великих міст-виробників зерен кави. Фермери в цьому районі зазвичай володіють фермою площею від 4 до 6 гектарів, де вони переважно вирощують сорт Кастільо. Виробники самостійно обробляють кавові ягоди арабіки способом митої обробки. Пергамент сушать на патіо або в сушарках, в залежності від погодних умов.

   Колумбійська кава в зернах, виду арабіка, має репутацію одного з кращих сортів кави в світі. З початку 19 століття Колумбія вирощує і експортує зерна кави, виду арабіка, відому своїм повним тілом, яскравою кислотністю і багатим післясмаком. Величезне розширення області, що підходить для вирощування кави і конкретної кліматичної системи країни, робить Колумбію другою за величиною країною-виробником кави в зернах арабіка в світі. Оскільки зерна кави збирають круглий рік, з двома піковими врожаями, розкиданими по різних кавовим регіонах, свіжий колумбійська кава доступна протягом всього року.

    

У нашому інтернет-магазині Ви можете купити свіжообжарену каву в зернах арабіка, на ваше прохання ми виконаємо безкоштовно помол кави під різні види приготування (еспресо, турка, френч-прес).

 Наша кава в зернах упаковується в 4-х шарову сертифіковану упаковку в варіації 100 гр., 250 гр., 500 гр., і 1000 гр., яка оснащена оснащена зіплоком (для довшого збереження якості кави та зручного використання) і запаюванням.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

10 other products in the same category: