Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Коста Ріка Las Torres купити

Кава Коста Ріка Chirripó Mountain

   Коста Ріка Chirripó Mountain - це кава що відрізняється солодкими, насиченими нотами завдяки  методу обробки  «honey»  Цей метод передбачає часткове збереження м’якоті кавових ягід під час просушування зерна, що додає зернам солодкості створює каву з багатим і збалансованим смаком, часто з нотами карамелі, меду, солодких фруктів чи ягід та лікеру.

Детальніше

320,00 ₴

  • 100 гр
  • 250 гр
  • 500 гр
  • 1 кг

Опис

Кава в зернах арабіка Коста Ріка Chirripó Mountain

 

Регіон: Brunca
Мікрорегіон: Chirripo'
Висота зростання: 1500-1600 м.н.р.м.
Обробка: Нoney washed
Різновид/сорт: Caturra, Catuia
Оцінка SCA: 85

Смакові ноти - сухофрукти, полуничний компот, горіхи, лікер
Тіло напою - збалансоване
Кислотність - яскрава, чиста
Післясмак - тривалий, фруктовий
Насичена солодкість
Аромат - інтенсивний, сухофрукти, шоколад
   ПРО КАВУ CHIRRIPO'
   Ця кава походить з мікрорегіону Chirripó, який є частиною регіону Brunca на півдні КостаРіки. Регіон названий на честь місцевих корінних жителів, Bruncas, які жили тут до приходу іспанців. Культивувати каву на території Brunca почали наприкінці 19 століття, коли сюди мігрували перші поселенці з Центральної долини. Однак до кінця Другої світової війни регіон не був включений до національної кавової індустрії. Долини оточені горами, багаті вулканічні ґрунти, зрошувані трьома річками el Chirripó, el General і Grande de Térraba, створюють ідеальні умови для вирощування кави. Плантації розташовані на великій висоті від 1200 до 2000 м.н.р.м. Клімат досить вологий з опадами 3500 мм, відносною вологістю повітря 85-100% та середньою температурою +22˚С. Мікрорегіон Chirripó розташований між двома горами: Серро-де-ла-Муерте (3491 м) і Серро-Чірріпо (3820 м., найвища в Коста-Ріці). Долина між цими горами має особливий мікроклімат, що впливають на профіль чашки. Тож, вирощування кави на цих територіях набирає обертів.
   
   Коста Ріка Сhirropo Mountain (обробка Honey washed)  - це кава що відрізняється солодкими, насиченими нотами завдяки  методу обробки  «honey»  Цей метод передбачає часткове збереження м’якоті кавових ягід під час просушування зерна, що додає зернам солодкості створює каву з багатим і збалансованим смаком, часто з нотами карамелі, меду, солодких фруктів чи ягід та лікеру. Обробка honey поєднує в собі легку солодкість кави сухої обробки  та чистоту смаку кави митої обробки.

  CAFÉ RIVENSE DEL CHIRRIPÓ Mr. Régulo Gerardo Ureña присвятив каві 35 років, продовживши справу свого батька. На початку 1990-х він купив першу ферму La Guaca. У 2005 році разом із дружиною Ізабель і 4 синами Мr. Régulo заснував власну станцію Café Rivense del Chirripó. Будучи одним з перших виробників кави у своєму селі, сім’я Ureña регулярно вдосконалювала ферму, щоб відповідати вимогам ринку спешелті кави. Вони розділили плантацію на менші секції з різними видами кавових рослин, висотою та рівнем сонячного світла. Це дозволяє щороку збирати різну каву.
   На фермі використовують екологічні підходи з метою зменшення викидів вуглецю та інші екопрактики: управління тінню для забезпечення природного матеріалу для ґрунту; підтримання здоров’я кавових дерев; використання добрив на основі аналізів ґрунту; вибіркове використання гербіцидів; захист джерел води від забруднення; посадку фруктових дерев для підтримки дикої природи.
  Прихильність Мr. Régulo до інновацій та якості цілком окупилася. Їхні лоти отримали численні нагороди, включаючи Cup of Excellence та Good Food Awards. У 2019 році один із їхніх мікролотів посів 5 місце в COE, ставши першим із регіону Brunca, який потрапив у топ-10. 

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

5 other products in the same category: