☕ У чашці кави ви відчуєте смак ягід, переважно чорницю і полуницю. Смак комплексний і збалансований. Складність смаків в чашці дуже приваблива. У поєднанні з солодкістю джему і вершковим смаком, ця кава створює вбивчий еспресо. А для тих, хто просто хоче насолодитися її соковитими ягодами і затяжною солодкістю, ця кава прекрасно працює в фільтрі. Помірна цитрусова кислотність.
Увага: обмежена кількість товару в наявності!
Буде доступний:
Регіон: Guji / Гуджи
Станція обробки: Ye Genet
Сорт: Heirloom
Фермер: Цегайе Хагос
Висота зростання: 1950 - 2250 метрів
Обробка: Суха
Чашка: полуниця, чорниця, апельсин. Насичена солодкість, соковитий смак, помірна цитрусова кислотність. Тіло середньої щільності з оксамитовою текстурою.
У чашці кави ви відчуєте смак ягід переважно чорницю і полуницю. Смак комплексний і збалансований. Складність смаків в чашці дуже приваблива. У поєднанні з солодкістю джему і вершковим смаком, ця кава створює вбивчий еспресо. А для тих, хто просто хоче насолодитися її соковитими ягодами і затяжною солодкістю, ця кава прекрасно працює в фільтрі. Помірна цитрусова кислотність.
Пан Цегайе відомий як один з найбільш послідовних людей у виробництві високоякісних сортів кави з регіону Гуджи. Ідея відкрити станцію обробки Йе-Генет виникла не з особистих амбіцій, а, скоріше, через міграцію людей з Гедео в Гуджи.
У Гедео не вистачало землі. Безліч дрібних землевласників покинули свої будинки і оселилися в Гуджи, в тому числі в регіонах Керча і Амбела. Обидва райони пропонують набагато більше місця, ніж переповнена зона Гедео. Цегайе дізнався, що у цих мігрантів є досвід вирощування кави, і залучів кращих з них для збору кавової ягоди в Йе-Генет.
Фермери працюють з одними і тими ж сортами і використовують систематичну форму землеробства для виробництва більш однорідних за якістю кавових зерен. Так само фермери послідовно збирають тільки повністю стиглу кавову ягоду. Умови для вирощування кави в околицях теж відмінні. Родючий червоно-коричневий грунт, багатий залізом. Молоді і життєздатні кавові дерева. І дивовижні висоти, що перевищують 2000 м. над рівнем моря.
Кава Ефіопія Йе-Генет, оброблена натуральним способом, традиційно висушується на спеціальних «африканських піднятих ліжках» протягом 8-14 днів, для досягнення оптимальної вологості.
Кава Ефіопія Йе-Генет, одна з кращих представниць фермерської арабіки з Ефіопії натуральної обробки класу specialty. У чашці багато ягід, основні ноти - чорниця і полуниця. Солодкість джему і вершковий післясмак. Помірна цитрусова кислотність. Смак чистий, збалансований і комплексний.
У нашому інтернет-магазині Ви можете купити свіжообжарену каву в зернах арабіка, на ваше прохання ми виконаємо безкоштовно помел кави під різні види приготування (еспресо, турка, френч-прес).
Наша кава в зернах упаковується в 4-х шарову сертифіковану упаковку в варіації 100 гр., 250 гр., 500 гр., і 1000 гр., яка оснащена оснащена зіплоком (для довшого збереження якості кави та зручного використання) і запаюванням.
190,00 ₴
170,00 ₴
160,00 ₴
145,00 ₴
180,00 ₴
155,00 ₴
155,00 ₴
160,00 ₴
145,00 ₴
160,00 ₴