Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка анаеробна Колумбія купити

Кава Колумбія El Refugio

  Ця кава є унікальною завдяки специфічній обробці, а саме сухому анаеробному методу, що підтверджено оцінкою SCA: 87,5. Смак найкраще розкривається при заварюванні у фільтрі, та інших альтернативних способах.

Детальніше

320,00 ₴

  • 100 гр
  • 250 гр
  • 500 гр
  • 1 кг

Опис

Свіжеобсмажена кава в зернах спешелті арабіка Колумбія (Colombia El Refugio)

  Країна: Колумбія
  Регіон: Huila
  Ферма: El Refugio
  Процес оброби: Natural Anaerobic
  Сорт: Castillo
  Оцінка по SCA: 87,5
  Смакові ноти: віскі, темна слива, вишня, ізюм, чорнослив
  Смак - чистий, збалансований, насичений
  Кислотність - яскрава
  Аромат – ромова бабка
  Післясмак - чорнослив

  Кава Colombia El Refugio з обробкою сухим анаеробним методом походить з регіону Уїла, з ферми Фінка Ель Рефухіо, якою керує Орландо Альба. Ферма розташована на висоті 1800 метрів над рівнем моря, а кава вирощується з сортів Кастільйо і Катурра. Сам регіон Уїла славиться родючими вулканічними ґрунтами і сприятливими умовами для вирощування кави, що додає напою яскраву кислотність і повне тіло. Colombia El Refugio — це чудовий вибір для тих, хто цінує складність смаку та вишуканість кави.
  Анаеробна ферментація — це метод обробки кави, при якому кавові зерна ферментують у герметичних ємностях без доступу кисню. Цей процес стимулює утворення таких кислот, як молочна, що створює унікальний смаковий профіль. Ферментація може тривати довше, що дозволяє розвивати складні та екзотичні аромати, не притаманні традиційним методам обробки кави, як-от митий чи натуральний.
  Завдяки контролю умов, таких як температура і pH, ферментація стає більш передбачуваною і дає можливість виробникам створювати каву з інтенсивними фруктовими та солодкими алкогольними нотами. Наприклад, під час цього процесу можуть проявлятися аромати тропічних фруктів, такі як манго чи папая, а також алкогольні відтінки, які зберігають природну солодкість і тіло кави.
  Однак анаеробна ферментація вимагає більше зусиль і точності, оскільки навіть невеликі зміни у процесі можуть суттєво вплинути на смак. Кава, оброблена таким способом, має вищу ціну через трудомісткість, але може запропонувати унікальні смакові відчуття, що відрізняються від традиційної кави
 Ця партія кави піддавалась сухій анаеробній обробці, що надало їй особливий смаковий профіль. В результаті цього процесу кава набула насиченого смаку з вираженими солодкими фруктовими нотками, ароматом ромової бабки та віскі, а також м'яким кремовим тілом.

15 other products in the same category: