Істинно африканська високогірна...
Кава в зернах робуста займає почесне друге місце по вживанню в усьому світі після арабіки. Секрет цього простий: робуста поступається арабіці за смаковими якостями. Кава із зерен робусти має вельми специфічний сильний смак. Гіркоту вдається пом'якшити тільки при змішуванні з іншими видами кавових зерен. А також специфічний смак робусти вдаєт...
Кава в зернах робуста займає почесне друге місце по вживанню в усьому світі після арабіки. Секрет цього простий: робуста поступається арабіці за смаковими якостями. Кава із зерен робусти має вельми специфічний сильний смак. Гіркоту вдається пом'якшити тільки при змішуванні з іншими видами кавових зерен. А також специфічний смак робусти вдається нівелювати при приготуванні розчинних напоїв. Власне тому в розчинній каві ми найчастіше зустрічаємо саме робусту.
Однак є поціновувачі, які віддають перевагу саме смаку кавових зерен робусти - гіркий, гострий, навіть, можна сказати, грубий. Кава із зерен робусти виходить таким через особливості сорту, а ще тому, що робуста дуже багата кофеїном. Цю особливість робусти часто використовують для додання сорту кави особливої кріпості.
Свіжеобсмажена кава в зернах робуста Індія Parchment AА. Цей сорт кави в зернах, має приємний шоколадний аромат з винними тонами, і дає гіркуватий, сильно насичений настій. Післясмак яскравий, дуже довгий. Часто використовується при створенні еспресо сумішей. Сорт кави характеризується підвищеним вмістом кофеїну. Свіжеобсмажена кава в зернах робуста...
Свіжеобсмажена кава в зернах робуста Індія Черрі АА. Відмінний сорт індійської робусти з багатим ароматом. Напій виходить гіркуватий, середньої насиченості з ледь помітною кислинкою. Радимо цей сорт любителям дуже міцної кави. Свіжеобсмажена кава в зернах робуста...
Свіжеобсмажена кава в зернах робуста В'єтнам голубий дракон. Спосіб обробки зерна - митий. Насичений аромат і смак з переважанням горіхових відтінків, присмаком прянощів і спецій. Напій виходить з майже відсутньою кислотністю і делікатній гіркотою. Свіжеобсмажена кава в зернах робуста...
Свіжеобсмажена кава в зернах робуста Уганда має насичений, міцний, гіркуватий смак з терпко-в'язким смаком. Кислотність - помірна, аромат - слабовираженний. Даний сорт кави часто використовується як матеріал для створення еспресо купажів. Радимо цей сорт любителям дуже міцної кави. Свіжеобсмажена кава в зернах робуста...