Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Папуа Нова Гвінея купити

Кава Папуа Нова Гвінея, Sigri

 Кава з Папуа — Нової Гвінеї, особливо сорт Сігрі, відома своєю унікальною походженням та витонченим смаком. Сігрі зростає в гірських районах, де сприятливі кліматичні умови та родючі ґрунти створюють ідеальне середовище для вирощування кавових дерев.

 Смак: чорний чай, цитрусові, запечене яблуко, шоколад. Інтенсивний аромат з нотами прянощів і тривалим післясмаком гіркого шоколаду.

Детальніше

260,00 ₴

Опис

Свіжеосмажена кава в зернах Папуа Нова Гвінея, Sigri

Країна походження: Папуа Нова Гвінея

Регіон: Western Highlands

Назва ферми / кооперативу: Sigri Estate

Назва сорту: Typica, Arusha

Висота зростання: 1550+ метрів над рівнем моря

Тип грунту: багаті вулканічні грунти

Процес обробки: Митий

  

Смак в чашці: Шовковистий, м'який і дуже чистий. Низька кислотність з хорошою збалансованістю та тривалим післясмаком чорного шоколаду.

Смакові ноти: чорний чай, цитрус, печене яблуко, шоколад. Інтенсивний аромат з нотами спецій. 

   Sigri - це кава з Папуа Нової Гвінеї, у якої дійсно є родинний зв'язок з кавою Ямайка Blue Mountain, за винятком того, що кава даного походження дешевше, але тим не менш зовсім не гірше.

   Смак цієї кави нагадує Blue Mountain, має дуже довгий післясмак. Кава має як фруктові, так і шоколадні тони.

Історія і Обробка:

   Плантація Сігрі, розташована в долині Вахгі, в провінції Папуа-Нова Гвінея Західного нагір'я, була заснована в 1950-х роках і швидко завоювала репутацію, яка продовжує поліпшуватися, оскільки Сігрі була визнана на міжнародному рівні як регіон, що виробляє каву для гурманів, рівний кращим в світі протягом більше 20 років. Всі насадження це виключно арабіка, з упором на сортах типики, що походить з насіння, завезеного в Папуа-Нову Гвінею з Ямайки сорту Jamaica Blue Mountain. Кава вирощується на висоті 5000 футів.

    Основна культура збирається з травня по липень. Всі методи вирощування і переробки слідують системі, яка була ретельно перевірена протягом багатьох років і відповідає на найвищим стандартам і якості на кожному етапі. Кавові ягоди Сігрі піддаються тільки мокрій заводській обробці. Контроль якості починається в полі; кавова ягода відбирається вручну і ретельно перевіряється на однорідність; вона повинна бути червоною і повністю зрілою, що дозволяє правильно збалансувати цукор і кислотність в ягоді. Потім цю обрану ягоду депульпують (очищають від м'якоті) в день збору. Потім протягом трьох днів проходить процес ферментації, який переривається кожні 24 години промиванням зерна - але на відміну від інших митих сортів кави, в Сігрі даний процес відбувається шляхом повного занурення зерна в воду на цілий наступний день, що створює унікальний профіль смаку.

    Вся кава в Сігрі сушиться на сонці для подальшого поліпшення смаку. Далі йдуть ретельна підготовка, обстеження, сортування за кольором і остаточне сортування вручну. Це в поєднанні з ретельним контролем якості перед упаковкою дає кращу зелену каву, якою славиться Сігрі. На плантації використовується стратегія тіні середньої щільності, яка використовує два типи листяних дерев. Це одночасно сприяє однорідному дозріванню кавової ягоди і забезпечує середовище проживання як мінімум для 90-та видів птахів.

  У нашому інтернет-магазині Ви можете купити свіжообмажену каву в зернах арабіка, на ваше прохання ми виконаємо безкоштовно помол кави під різні види приготування (еспресо, турка, френч-прес).

   Наша кава в зернах упаковується в 4-х шарову сертифіковану упаковку в варіації 100 гр., 250 гр., 500 гр., і 1000 гр., Яка оснащена зіплоком (для довшого збереження якості кави та зручного використання) і запаюванням.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

15 other products in the same category: