Свіжеобсмажена кава в зернах Сальвадор Ель Овідіо

    Ця кава виділяється специфічним способом обробки зеленого зерна Хані.   

     При заварюванні кави в чашці, за технологією міжнародного капінгу, напій характеризується: низькою лимонною кислинкою. Переважають м'яке округле тіло, натуральна солодкість. Смакові ноти: сухофрукти, цукор, франжіпан.

Детальніше

135,00 ₴

Опис

Свіжообжарена кава в зернах арабіка Сальвадор Ель Овідіо (El Salvador El Ovidio)

 

Висота зростання: 1500-1600 метрів над рівнем моря

Обробка: Honey

Cорт: Bourbon

Кислотність - приглушена (лимон)

Смакові ноти: сухофрукти, цукор, франжіпан

Тіло намітка - м'яке, округле

Рекомендований спосіб заварювання: Еспрессо, турка.

 

   При заварюванні кави в чашці, за технологією міжнародного капінгу, напій характеризується: низькою лимонною кислинкою. Переважають м'яке округле тіло, натуральна солодкість. Смакові ноти: сухофрукти, цукор, франжіпан.

    Зернова кава з Сальвадору зазвичай м'якше і з менш вираженою кислотністю, ніж можна очікувати від Центральноамериканських сортів, однак це може варіюватися в залежності від регіону. Сальвадорська кава часто використовується в бленді. Профіль залежить від методу обробки і зони вирощування. Найякіснішу каву відправляють на експорт.

   Сальвадор виробляє тільки зерна кави сорту арабіка. Майже вся кава вирощується в тіні. Не дивлячись на те, що більшість ферм в Сальвадорі вважаються середніми в розмірах, в порівнянні з розмірами ферм в інших країнах Центральної та Південної Америки, саме пристрасть фермерів Сальвадора до створення дійсно особливої кави, забезпечує їм незаперечний успіх у світі кави.

   Збір врожаю зерен кави починається в жовтні в нижніх районах і триває до березня на великих висотах.

   У Сальвадорі присутній три класифікації зерен кави арабіка, розбитих по висоті зростання:

- Сеntral Standard, зростає на висоті нижче 900 метрів над рівнем моря.

- High Grown (HG), зростає на висоті 900-1200 метрів над рівнем моря.

 - Strictly Hight Grown (SHG), зростає на висоті від 1200 метрів над рівнем моря.

   Bourbon – сорт зерен кави, зі збалансованим ароматом і букетом, вираженим тілом.

   Обробка Хані / Honey - означає що каву збирають, депульпують і відразу відправляють на сушку на високих ліжках, без видалення клейковини (процес який зазвичай займає близько 2-х тижнів). Кількість клейковини - це скільки цукру сохне поверх зерна, чим більше солодкої клейковини, тим більше карамелізованого цукру. Як наслідок, ви отримуєте каву з хорошим показником солодкості, без безлічі різних фруктових смаків і ароматів (так як позбулися від шкірки, в якій містився фруктовий аромат), вершкове тіло, приглушену кислотність і багато медового смаку.

 

   У нашому інтернет-магазині Ви можете купити свіжообмажену каву в зернах арабіка, на ваше прохання ми виконаємо безкоштовно помол кави під різні види приготування (еспресо, турка, френч-прес).

   Наша кава в зернах упаковується в 4-х шарову сертифіковану упаковку в варіації 100 гр., 250 гр., 500 гр., і 1000 гр., Яка оснащена оснащена зіплоком (для довшого збереження якості кави та зручного використання) і запаюванням.

11 other products in the same category: