Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Мексика без кофеїну купити

Свіжообсмажена кава в зернах арабіка без кофеїну Мексика SWP

   Кава в зернах з Мексики, регіону Sierra, декофеїнізована із застосуванням процесу Swiss Water Process, без використання хімічних інгредієнтів. Дана кава володіє щільним шоколадним ароматом, у смаку чутні м'які горіхові ноти, темний шоколад, солодощі, кислотність помірна.

Детальніше

140,00 ₴

Опис

Свіжообсмажена кава в зернах арабіка без кофеїну Мексика SWP FTO

 

Регіон: Гори Sierra

Висота зростання: 900 - 1100 м. над рівнем моря

Сорт Арабіки: Бурбон, Катурра, Тіпіка і Катуай

Період збору врожаю: грудень - квітень

Процес обробки: Митий, Просушений на сонці

Аромат: Повний, Шоколадний

Смак: М'які горіхові ноти, Темний шоколад, Солодкий

Тіло: Середньої щільності

Кислотність: Середня; збалансована

 

   Зерна кави оброблені з використанням процесу Swiss Water Process (SWP) розробленого компанією Swiss Water не містять доданих хімікатів і обробляються з використанням максимально чистої води. Компанія Swiss Water також займається підтримкою ініціатив, спрямованих на забезпечення справедливої торгівлі, стійкості і життєзабезпечення виробників кави.

   Суть процесу SWP полягає в тому що він працює за допомогою дифузії, а не осмосу. Спочатку зелені кавові зерна замочують у воді до тих пір, поки не буде витягнутий весь кофеїн і ароматичні з'єднання. Потім зерна витягуються, а створений ними розчин пропускається через вугільний фільтр, який видаляє кофеїн, залишаючи після себе тільки ароматичні сполуки - то, що SWP називає екстрактом зеленої кави або GCE.

   В процесі видалення кофеїну, зерна кави які очищуються від кофеїну, знову пропитуються екстрактом зеленої кави GCE, тільки вже без кофеїну, витягнутим з цих же зерен кави. Таким чином із зерен зеленої кави витягується 99% кофеїну, але без вилучення інших ароматичних і органічних елементів.

Після вилучення кофеїну з бобів вони сушаться до 10,2% вологості і готові до обсмажування.

   Чи готові до кумедних фактів? Оскільки целюлозна структура зерен без кофеїну була розширена і зменшена, але не повністю, структура зерен не така щільна, як у тих, що не зазнали процесу видалення кофеїну. Це одна з причин того, що кава без кофеїну не сильно змінюється в розмірах в процесі обсмажування. Це також причина того, що обсмажчики не чують «крека» - коміркова структура в каві без кофеїну вже змінена, а традиційний «крек» - це момент в процесі обсмажування, коли волога, що досягає точки кипіння всередині зерна і проштовхується крізь нього, видаючи звук клацання.

 

   У нашому інтернет-магазині Ви можете купити свіжообжарену каву в зернах арабіка, на ваше прохання ми виконаємо безкоштовно помел кави під різні види приготування (еспресо, турка, френч-прес).

   Наша кава в зернах упаковується в 4-х шарову сертифіковану упаковку в варіації 100 гр., 250 гр., 500 гр., і 1000 гр., яка оснащена оснащена зіплоком (для довшого збереження якості кави та зручного використання) і запаюванням.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

13 other products in the same category: