Кава в зернах з Мексики, регіону Sierra, декофеїнізована із застосуванням процесу Swiss Water Process, без використання хімічних інгредієнтів. Дана кава володіє щільним шоколадним ароматом, у смаку чутні м'які горіхові ноти, темний шоколад, солодощі, кислотність помірна.
Цього товару немає в наявності
Увага: обмежена кількість товару в наявності!
Буде доступний:
Регіон: Гори Sierra
Висота зростання: 900 - 1100 м. над рівнем моря
Сорт Арабіки: Бурбон, Катурра, Тіпіка і Катуай
Період збору врожаю: грудень - квітень
Процес обробки: Митий, Просушений на сонці
Аромат: Повний, Шоколадний
Смак: М'які горіхові ноти, Темний шоколад, Солодкий
Тіло: Середньої щільності
Кислотність: Середня; збалансована
Зерна кави оброблені з використанням процесу Swiss Water Process (SWP) розробленого компанією Swiss Water не містять доданих хімікатів і обробляються з використанням максимально чистої води. Компанія Swiss Water також займається підтримкою ініціатив, спрямованих на забезпечення справедливої торгівлі, стійкості і життєзабезпечення виробників кави.
Суть процесу SWP полягає в тому що він працює за допомогою дифузії, а не осмосу. Спочатку зелені кавові зерна замочують у воді до тих пір, поки не буде витягнутий весь кофеїн і ароматичні з'єднання. Потім зерна витягуються, а створений ними розчин пропускається через вугільний фільтр, який видаляє кофеїн, залишаючи після себе тільки ароматичні сполуки - то, що SWP називає екстрактом зеленої кави або GCE.
В процесі видалення кофеїну, зерна кави які очищуються від кофеїну, знову пропитуються екстрактом зеленої кави GCE, тільки вже без кофеїну, витягнутим з цих же зерен кави. Таким чином із зерен зеленої кави витягується 99% кофеїну, але без вилучення інших ароматичних і органічних елементів.
Після вилучення кофеїну з бобів вони сушаться до 10,2% вологості і готові до обсмажування.
Чи готові до кумедних фактів? Оскільки целюлозна структура зерен без кофеїну була розширена і зменшена, але не повністю, структура зерен не така щільна, як у тих, що не зазнали процесу видалення кофеїну. Це одна з причин того, що кава без кофеїну не сильно змінюється в розмірах в процесі обсмажування. Це також причина того, що обсмажчики не чують «крека» - коміркова структура в каві без кофеїну вже змінена, а традиційний «крек» - це момент в процесі обсмажування, коли волога, що досягає точки кипіння всередині зерна і проштовхується крізь нього, видаючи звук клацання.
У нашому інтернет-магазині Ви можете купити свіжообжарену каву в зернах арабіка, на ваше прохання ми виконаємо безкоштовно помел кави під різні види приготування (еспресо, турка, френч-прес).
Наша кава в зернах упаковується в 4-х шарову сертифіковану упаковку в варіації 100 гр., 250 гр., 500 гр., і 1000 гр., яка оснащена оснащена зіплоком (для довшого збереження якості кави та зручного використання) і запаюванням.
125,00 ₴
145,00 ₴
160,00 ₴
155,00 ₴
190,00 ₴
145,00 ₴
180,00 ₴
275,00 ₴
155,00 ₴
125,00 ₴