РОБУСТА

    Кава в зернах робуста займає почесне друге місце по вживанню в усьому світі після арабіки. Секрет цього простий: робуста поступається арабіці за смаковими якостями. Кава із зерен робусти має вельми специфічний сильний смак. Гіркоту вдається пом'якшити тільки при змішуванні з іншими видами кавових зерен. А також специфічний смак робусти вдаєт...

    Кава в зернах робуста займає почесне друге місце по вживанню в усьому світі після арабіки. Секрет цього простий: робуста поступається арабіці за смаковими якостями. Кава із зерен робусти має вельми специфічний сильний смак. Гіркоту вдається пом'якшити тільки при змішуванні з іншими видами кавових зерен. А також специфічний смак робусти вдається нівелювати при приготуванні розчинних напоїв. Власне тому в розчинній каві ми найчастіше зустрічаємо саме робусту.

     Однак є поціновувачі, які віддають перевагу саме смаку кавових зерен робусти - гіркий, гострий, навіть, можна сказати, грубий. Кава із зерен робусти виходить таким через особливості сорту, а ще тому, що робуста дуже багата кофеїном. Цю особливість робусти часто використовують для додання сорту кави особливої кріпості.

 

Ще

РОБУСТА  5 товарів.

Показано 1 - 5 из 5 товарів
Показано 1 - 5 из 5 товарів