В даному розділі представлена свіжеобсмажена кава в зернах з сортів Арабіки, що отримала світове визнання у кавових гурманів, за її багатий нюансами, дивовижний смак. Крім того кавові зерна представлені в даній категорії збираються тільки вручну і проходять через додатковий контроль якості зерна (детальний контроль за вирощуванням кави, зб...
В даному розділі представлена свіжеобсмажена кава в зернах з сортів Арабіки, що отримала світове визнання у кавових гурманів, за її багатий нюансами, дивовижний смак. Крім того кавові зерна представлені в даній категорії збираються тільки вручну і проходять через додатковий контроль якості зерна (детальний контроль за вирощуванням кави, збором врожаю, процесом обробки, і видаленням дефектних зерен). Відбираються зерна тільки експертами безпосередньо на фермі, потім оцінюються каперами, і тільки після цього надходять у продаж. Відповідно до класифікації SKAE (Європейська Асоціація Спешіаліті Кава) дане зерно відноситься до грейду 1 і грейду 2.
При обсмажуванні даної кави ми приділяємо особливу увагу виділенню смакових якостей зерна, що досягається шляхом проб і помилок. Після обсмажування за різними рецетами, кава дегустується нашими каперами, і тільки після цього затверджується ідеальний рецепт-профіль обсмаження, за яким ми смажимо для Вас каву.
☕ Смаковий профіль цього сорту кави, є досить різноманітним: насичена чашка з хорошим балансом, темний виноград, вишня родзинки, цитрус. Низька кислотність, густе тіло напою, інтенсивний післясмак з легкими нотами тютюну. ☕ Смаковий профіль цього сорту...
☕ Індонезія Sumatra Mandheling Organic, відомий сорт кави, який характеризується пряно-вершковим смаковим профілем з нотами чорного шоколаду, квітів і трав, з округлим повним тілом і м’якою, ледь помітною кислинкою. ☕ Індонезія Sumatra Mandheling...
Істинно африканська високогірна кава з характером. Це сорт чудової якості, міцний, з приємною кислинкою і унікальним післясмаком чаю, бергамоту і червоних ягід. Цінується Бурундійська кава за її яскравий аромат з нотами жасмину, багатий смак, міцність, і насиченість. Істинно африканська високогірна...
Свіжеобсмажена кава в зернах виду арабіка, країна походження - Гватемала. Регіон: Huehuetenango. Висота зростання 1500 м. над рівнем моря. Процес обробки: Митий. Оцінка SCA - 83 бали. Смак в чашці: темний шоколад, горіхи, ноти полуниці та сливи. Середня кислотність, густе кремове тіло, збалансований букет. Приємні фруктові ноти полуниці та сливи в... Свіжеобсмажена кава в зернах виду...
Екзотична кава з Карибського регіону, а саме з Домініканської Республіки, занурить Вас у світ пальм, конкістадорів, рому та піратів. У чашці переважають: - смакові ноти: печене яблуко, цитрус, карамель, шоколад; - аромат: ноти какао-бобів, та тютюну. Екзотична кава з Карибського...
☕Зерна цієї кави мають насичений фруктовий профіль, виділяючись яскравими нотками стиглих ягід, фруктів і цитрусових. Аромат кави чудово збалансований, з легкими відтінками квіткових та винних відтінків. Кожна чаша цієї кави в зернах стає справжньою подорожжю у світ витончених смаків та ароматів, приносячи задоволення та радість істинним поціновувачам кави. ☕Зерна цієї кави мають насичений...
Цей сорт свіжеобсмаженої кави з Ефіопії - справжній скарб для поціновувачів кави, який дає можливість насолоджуватися багатими та складними смаковими нотами: дуже чистий смак з яскраво вираженим ароматом жасміну; складною, збалансованою цитрусовою кислинкою лайма; оксамитовим тілом та нотками персика та бісквіту у післясмаку Цей сорт свіжеобсмаженої кави з...
Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка Ефіопія Сідамо грейд 2. Спосіб обробки зерна - митий. Кавові зерна Сидамо грейд 2, високої якості, з унікальним, тонким фруктовим ароматом і ароматом спецій (бергамот, ваніль). Смак з ідеальною фруктовою (чорничною) кислинкою, приємною гіркуватістю і різноманітністю солодких відтінків. Напій має приємний післясмак з... Свіжеобсмажена кава в зернах арабіка...
Ця кенійська кава у зернах є класичним представником кави з цього регіону. В її смакових характеристиках переважають: фруктовість, ноти ревіню, ананасу та темних ягід. Тіло: бархатисте, щільне, округле. Післясмак: тривалий та солодкий. Аромат: ягідні відтінки, що переходять у квітковий букет. Ця кенійська кава у зернах є...
Ця кенійська кава в зернах є класичним представником кави з цього регіону, оцінка за шкалою SCA 86,5. У її смакових характеристиках переважають: цитрусова кислинка, чорна смородина, помідор черрі. Тіло: оксамитове. Післясмак: тривалий і солодкий. Аромат: ягідні відтінки переходять у квітковий букет. Ця кенійська кава в зернах є...
Приємна колумбійська арабіка з регіону Narino. У смакових характеристиках переважають ноти: червоне яблуко, темний виноград, цитрус, молочний шоколад. Яскрава кислотність, шовковисте збалансоване тіло напою. Приємна колумбійська арабіка з...
Свіжеобжарена кава в зернах арабіка Коста Ріка Тарразу (Costa Rica Tarrazú) La Pastora. Чашка: Цитрусова кислотність середнього рівня. Ноти молочного шоколаду і тропічних фруктів. Тіло - округле. Смак - насичений, багатий. Свіжеобжарена кава в зернах...
Кава з Папуа — Нової Гвінеї, особливо сорт Сігрі, відома своєю унікальною походженням та витонченим смаком. Сігрі зростає в гірських районах, де сприятливі кліматичні умови та родючі ґрунти створюють ідеальне середовище для вирощування кавових дерев. Смак: чорний чай, цитрусові, запечене яблуко, шоколад. Інтенсивний аромат з нотами прянощів і тривалим... Кава з Папуа — Нової Гвінеї,...
Ця кава є класичним представником руандійської кави в зернах, характеризується чистим смаковим профілем з нотами сухофруктів, апельсину, меду та горіхів, низькою кислотністю, насиченим тілом і тривалим післясмаком. Ця кава є класичним представником...
☕Даний сорт кави цікавий своїм методом обробки, а саме методом Honey (медовим), що є рідкісним методом обробки серед фермерів з Сальвадору. В смаку кави відчуваються ноти кураги, інжиру, сливи та шоколаду. Кава має низьку кислотність та насичене оксамитове тіло. ☕Даний сорт кави цікавий своїм...
Основні характерні риси даної кави в зернах: насичений напій з оксамитовою структурою і тонким відтінком чорної смородини. В ароматі - ноти темних ягід. М'який, солодкуватий, шоколадний присмак. Основні характерні риси даної...